pálya

Összesen 800 millió forintból újul meg a Békéscsabai Előre stadion. A lila-fehérek otthona a jövőben a régi lelátók helyett egy 5100 férőhelyes, korszerű és fedett nézőtér várja a szurkolóit, emellett pedig a centerpálya is új külsőt kap.

A centerpálya alatt  egy automata locsolórendszert építenek majd ki a szakemberek. A rekonstrukció két ütemben fog megvalósulni, először a játéktérrel kapcsolatos munkálatok kezdődnek meg.

Dr. Kovács Mihály a Békéscsaba 1912 Előre Zrt. igazgatósági elnöke elmondta, hogy az MLSZ előírások szerint szeretnénk eltolni öt méterrel az állóhelyi lelátók irányába egy picit katlanszerűsíteni az egész stadiont. Illetve alácsövezni, fűtéscsővel felszerelni és automatalocsoló berendezéssel ellátni, hogy szintén megfelelő módon szolgálja a felnőtt csapatnak a felkészülését és a bajnoki mérkőzéseknek a lebonyolítás

Címkék:

Hamarosan birtokba vehetik a békéscsabai focisták az Előre stadion egyik gyakorló pályáját. 

A lila-fehérek otthonában jelenleg is zajlanak a munkálatok, most új műfüves borítást kapott a pálya, amelyet a következő napokban még feltöltenek majd homokkal. A kórház utcai stadionban nem csupán ez a terület újul meg, hiszen a centerpályával kapcsolatos fejlesztések is elindultak már. A jövőben a régi lelátók helyett egy 5100 férőhelyes, korszerű és fedett nézőtér várja a szurkolóit.

Szerkesztő: Tar Hajnalka

Operatőr: Fazekas Róbert

Címkék:

Két edzőpályát újít fel a Békéscsaba 1912 Előre SE.

Folyamatosan fejlődik a csabai klub, legalábbis az infrastruktúra területén mindenképp, hiszen nemrégiben a székház kapott új külsőt, most azonban az egyesület edzőpályái újulnak meg. Első körben az úgynevezett fű 3-as pályán kezdődtek el a munkálatok, amely eddig túl alacsony fekvése miatt az év adott részében nem volt használatban, így ezt most megemelik és automata locsoló berendezéssel is ellátják, ennek köszönhetően szinte egész esztendőben a játékosok rendelkezésére áll majd.

Emellett a másik létesítményhez hasonlóan, a társasági adó program révén megújul a klub műfüves pályája is, felszedik a már elhasználódott réteget és új műfüvet raknak le.

Szerkesztő: Kovács Dávid