eltűnés

20 éve annak, hogy Gyulán az akkor 7 és fél éves Szathmáry Nikolett eltűnt. Néptáncóráról indult haza, de soha nem érkezett meg. 3 évvel később 2001-ben találták meg maradványait és bizonyossá vált, hogy a kislányt meggyilkolták.

Vasárnap 20 éve annak, hogy Gyuláról eltűnt az akkor hét és fél éves Szatmáry Nikolett. A kedves arcú kislány 1998. január 14-én valamivel délután négy óra előtt néptáncóráról indult haza, egy ideig együtt sétált a helyi gyermekorvossal, majd elváltak útjaik, Niki innen már csak pár száz méterre lakott. Sajnos többet már senki sem látta élve. Azóta is rejtély, hogy mi történhetett. A legvalószínűbb az, hogy valaki a kocsijába csábította. Az eset nem csak a helyi lakosokat, de az egész országot mélyen érintette. A gyulai kislány családja fájdalma 20 év után sem enyhült. Szülei minden évben emléksétát szerveznek és ez idén január 14-én sem lesz ez másképp.

A Gyulai Rendőrkapitányság 04030/3569/2014.Ált. számon közigazgatási eljárást folytat egy 87 éves gyulai néni eltűnése miatt.

A Gyulai Rendőrkapitányság keresi a mellékelt képen látható Mezei Károlynét. A  87 éves gyulai néni kb. 165 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű. Egyenes szálú rövid ősz haja van. Gyuláról, az Árpád utcai otthonából 2014. augusztus 21-én 7 óra és 13 óra 30 perc körül ismeretlen helyre távozott, azóta nem tért haza. Valószínűleg sötét színű kötött sapkát és barna ballonkabátot visel. A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki eltűnése óta bárhol látta a nénit, vagy tudja, hol tartózkodik, értesítse a rendőrkapitányságot a 66/ 361-644-es telefonszámon. Bejelentést lehet tenni a 107, illetve a 112-es segélyhívószámokon is. A „Telefontanú” ingyenesen hívható zöld száma: 06-80/555-111 (hétfőtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig).

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a képen látható 78 éves Szabó Mihályt. 

A bélmegyeri férfi, 2014. július 1-én 16 óra 30 perc körüli időben Békésről indult el Bélmegyer irányába piros színű, női vázas kerékpárjával, de oda nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik és a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Személyleírása: kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, ősz hajú, feje tetején kopasz, fehér bőrű. Eltűnésekor fekete cipőt, sötétkék munkásruhát és simléderes sapkát viselt. A Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyről vagy a tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, értesítse a Békési Rendőrkapitányságot vagy bármelyik rendőri szervet, rendőrt. Bejelentéseiket telefonon is megtehetik a Békési Rendőrkapitányság 06-66/411-644-es, vagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 06-66/523-700-as számokon. 

Szerkesztő: Gy. Tűri Zsanett

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság ltűnés miatt keresi Apró László 77 éves újkígyósi lakost, aki 2014. június 12-én az otthonából zöld színű kerékpárjával Kétegyházára indult a volt Mezőgép, most gabonatároló telephelyére. Oda azonban nem érkezett meg, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A férfi keresésére tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, körözését a rendőrség elrendelte.

A kb. 165 cm magas, vékony testalkatú, feje tetején kopaszodó férfi, akinek homlokán anyajegyek láthatóak, eltűnésekor barnás, terepszínű sapkát, rövid ujjú kockás inget, barna mintás zöld színű pulóvert, világoskék pamutnadrágot viselt.