gumiborítású futópálya

Folytatódik a CsabaPark fejlesztése a ,,Zöld város kialakítása” projekt részeként. A beruházás révén fákat telepítenek, megújítják a parkerdő területét, gumiborítású futópályát alakítanak ki, valamint tematikus élményparkkal és sétautakkal is gazdagodik a terület.

Mintegy 740 millió forintos forrásból újul meg a CsabaPark és környezete a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program  ,,Zöld város kialakítása” című projekt részeként. A pályázat célja olyan tájépítészeti beruházás megvalósítása és zöld-infrastruktúra fejlesztés, amelyben a projekthez kapcsolódó létesítmények javítják a települések általános környezeti állapotát és növelik a település turisztikai szerepét is.

A harmadik ütem - egyben a mostani beruházás - a CsabaPark további elemekkel való bővítését, a parkerdő területének megújítását, valamint az eddigi fejlesztések egységgé formálását tűzte ki fő céljául. A fejlesztés egyik legjelentősebb eleme, a volt Trófea szálló felújítása, ahol a Csaba Park vezetősége kap majd helyet.