Jazz Piknik

Gyermekprogramokkal, zenés előadásokkal és koncertekkel népszerűsítették a jazz zenét a Meseházban Békéscsabán. Az első Jazz Piknik kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást nyújtott.

Első alkalommal rendezték meg a Jazz Pikniket Békéscsabán. Az egész napos programsorozat minden korosztály számára remek szórakozást kínált. Délelőtt a legkisebbeknek Mihályi Réka énekelt, aki magával hozta Masnit és Pocót is. A jazzdalok nemcsak az apróságok szórakoztatására és tanítására szolgáltak, a felnőtteknek is maradandó élményt jelentettek.

Később családi játszóházzal és hangszersimogatóval folytatódott a program. Itt Kepenyes Pál mutatta be a gyerekeknek a hangszerek nagy családját. A délután folyamán kiállításokat is megcsodálhattak az érdeklődők: a Jazz-fotó kiállítást, amely a Meseház Jazz Klubjának 15 éves történetét mutatta be, illetve a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent Györgyi Albert Szakgimnázium művészeti tagozatának munkáiból készült összeállítást és divatbemutatót is megtekinthették a nézők a Tóth Sándor Quartett zenei közreműködésével.