Semjén Zsolt

Újkígyóson tartott lakossági fórumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A politikus, beszédében leginkább a bevándorlás kérdésével foglalkozott.

19 nap van hátra addig a napig, amikor kifejezzük véleményünket az ország jelenlegi állapotáról és arról, hogy a jövőben milyen intézkedésekkel és felfogással lennénk elégedettek. A hátralévő szűk három hétben a pártok minden bizonnyal továbbra is megpróbálják legfontosabb témáikkal tematizálni a közbeszédet.  A FIDESZ-KDNP pártszövetségnek ez a téma mindenképpen a bevándorlás kérdése, véleményük szerint ugyanis ez a legmeghatározóbb kérdés a mai Magyarországon.

A miniszterelnök-helyettes szerint, ha egy ország muszlim menekülteket fogad be, abból először párhuzamos társadalmak alakulnak ki, majd az ország eredeti állampolgárai elveszítik az önrendelkezésüket.

Idén is Mezőberényben gyűlt össze a hazai vadászélet színe-java, méghozzá a 25. Országos Vadásznapon. Az ország minden pontjáról érkeztek vadászok, a megnyitón pedig Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes mondott beszédet.

 

A több ezer érdeklődő számára, trófeakiállítással, különböző bemutatóval, valamit vadhúsfőző versennyel készültek a szervezők.   Békés megyében közel háromezer sport és hivatásos vadász tevékenykedik. A térségben zajló vadászati és vadgazdálkodási tevékenység évek óta egyre jobb és jobb eredményeket mutat. A 25. országos Vadásznap megnyitóján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a vadászok számára kedvező - már életbelépett törvénymódosításról beszélt.

 

Semjén Zsolt

miniszterelnök-helyettes