Törvénytelen Randevú

Idén is meghívta a Békéscsabai Jókai Színház a bajnok röplabda csapatot a teátrum első premierjére, mely a Robert Cogo-Fawcett rendezésében színpadra kerülő Törvénytelen randevú volt.

Mint az már hagyománnyá vált, a Békéscsabai Jókai Színház idén is elhívta a bajnok női röplabda csapatot az évad első premier előadására. Az ötlet még az előző igazgatójáé, Fekete Péteré volt, de a jelenlegi direktor, Seregi Zoltán is minden évben meghívta a BRSE játékosait. Idén egy igazi angol komédiát, a Törvénytelen Randevút nézték meg a bajnok csabaiak.

A lányok az idény előtti felkészülések legintenzívebb részénél tartanak, így mindannyian örültek egy kis lazításnak.

A színház igazgatója, Seregi Zoltán egy szál virággal várt minden női vendéget - így a röplabdásokat is - az évad első premierjén. A lányok elárulták, hogy a személyi cserék ellenére is úgy gondolják, hogy idén is hozni fogják az évek óta megszokott kiváló eredményeket.

A Törvénytelen randevú című darab főpróbájára került sor a Békéscsabai Jókai Színházban, melynek bemutató előadására szeptember 15-én kerül majd sor.

 

A színházban való közös munka már korán, a tavalyi évad végén  megkezdődött a Törvénytelen Randevú c. darab angol rendezője és a színészek között. A legnagyobb feladatot a munkafolyamatban a hazai és az angol humor találkozása okozta. 

 

 

Fehér Tímea

színművész

 

„Elég izgalmas volt abból a szempontból, hogy másfajta ízlésvilág, másfajta humorérzék, ha lehet ezt így mondani, ha létezik angol humor meg magyar humor, meg nem tudom milyen humor. Tehát ebből a szempontból izgalmas volt, mert az, ami esetleg az angol rendező ízlésvilágnak megfelelő humor, az nekünk nem elég humor és fordítva, tehát ebből, a próbafolyamat izgalma az ebből fakadt.”

 

A színpadi mű közreműködői azt remélik, hogy a szituációkban a nézők majd magukra ismernek és ez lesz a színházi szórakozás alapja, hiszen nevetni legjobban magunkon tudunk, már ha van elég bátorságunk hozzá.

 

Egy különleges előadással készül a Békéscsabai Jókai Színház a következő évadra. A több, mint 100 esztendővel ezelőtt íródott francia mű, a La Presidente, Törvénytelen Randevú címmel kerül a színpadra.