Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed

Békés megyének nagy szüksége lenne egy saját koraszülött mentőautóra - ennek megvásárlásában próbál segíteni a Körös Motoros Egyesület is. Egy jótékonysági motoros felvonulást szerveznek, melynek végén a befolyt összeget átadják Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnökének.

A Körös Motoros Egyesület alig egy hónapja alakult. Egy motoros baráti társaság alapította, amely mindig is fontosnak tartotta a jótékonykodást. Már több jótékonysági tevékenységben is részt vettek és mindent szívesen csinálnak, az ételosztástól a ruhagyűjtésig. Most a közel 50 millió forintba kerülő koraszülött mentőautó megvásárlását támogatják. Ennek érdekében egy motoros felvonulást szerveznek.

Békésről érkezett nagyobb pénzösszegű felajánlás a Viharsarki Koraszülött Alapítvány számára, mellyel a szervezet közelebb került a céljához: egy korszerű koraszülött mentőautóhoz, mely egész Békés megyében fontos hiányt pótolna.

A Viharsarki Koraszülött Alapítvány alapításakor legfontosabb célként jelölte meg egy korszerűen felszerelt, egész Békés megyét ellátó koraszülött mentőautó megvásárlását. A kezdeményezéshez csatlakozott Vizsnyiczai Sándor, békési vállalkozó is, aki egy nagyobb összegű felajánlással járult hozzá a hiánypótló mentőautó beszerzéséhez.