rongyoló fesztivál

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik Békéscsabán a Rongyoló Fesztivált. A leginkább a fiatalokat megcélzó eseményen több neves zenekar is fellép majd.

A Rongyoló Fesztivál kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a helyi és a környékbeli fiatalok kultúráltan szórakozzanak Békéscsabán, nem közvetlenül a belvárosban, de még a városhatáron belül.

A fesztiválon több ismert zenekar is színpadra lép, de a szervezők különböző kulturális, ismeretterjesztő és interaktív játékokkal is készültek.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezték Békéscsabán a Rongyoló Fesztivált. A leginkább a fiatalokat megcélzó eseményre idén is nagyon sokan voltak kíváncsiak.

A Rongyoló fesztivál keretében egy jótékonysági rendezvény indult a hátrányos helyzetű gyerekek számára, ahol tíz kerékpárt osztottak ki. Aki közülük indult a versenyen, illetve jelentkezett a programokra, kiválaszthatta magának a neki megfelelő biciklit.

Nem tűnik nehéznek a pálya, de mégis okozott meglepetéseket a gyerekek számára. A próbát az is nehezítette, hogy a kerékpár nem volt elég alacsony, de ez egy plusz kihívást adott az indulóknak. A pályát az ATK biztosította a rendezvénynek, hogy ezzel is segítsék a szervezők munkáját. Az akadályok ellenére mindenki sikeresen teljesítette a pályát, majd következhetett a bicikli-átadás, ahol mindenki kiválaszthatta magának a neki tetszőt.

Én nagyon szeretem a kék és a fekete színt és én ez alapján döntöttem ennél, én a tenger kékesebb színű biciklinél. És örülsz neki? Igen, nagyon örülök neki. - mondta el Tehenes Vivien

A gyerekek öröme, mosolya megérte a fáradozást. A szervezőket emellett sok minden más is inspirálta, hogy létrehozzák ezt a jótékonysági rendezvényt.

Címkék:

Erre a nyárra már harmadik alkalommal hozták létre a környéken élő ifjúságnak rendezett, változatos programokkal teli Rongyoló fesztivált, ami az Andrássy Úti Társaskör épületében lesz a város szívében.

Szórakozás, kultúra, élmények. Ezeket a feledhetetlen dolgokat ígéri az idei Rongyoló fesztivál, ahol a sok játék és kacagás mellett, néhány éjszakába nyúló buli és koncert is színesíteni fog majd.

Ugyan a helyszín épülete kicsit öreges, de nagy belső terekkel rendelkezik, melyek igencsak szépen díszítettek, tökéletesek egy efféle rendezvény helyszínének.  

Emlékezetes programokat kínál idén is a fesztivál július tizennegyedike és tizenötödike között. A tavalyi rendezvény nagy sikere nyomán, idén is sok visszatérő látogató várható.