Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

hallottak alapján ki kellett tölteniük egy tesztet

11 iskola 11 csapata vett részt az immáron 4. alkalommal megrendezett városismereti versenyen Békéscsabán.

A fiatalok a Körösök Völgye Látogatóközpontban gyülekeztek, ahol a megnyitó után kibonthatták azt a borítékot, ami a tájékozódáshoz szükséges volt, hiszen többek között el kellett látogatniuk a katolikus temetőbe a katona sírokhoz, a zsinagógához, az István malomba, és a turisztikai pályaudvar is egy állomása volt a versenynek. A négy év alatt ebben az évben volt eddig a legnagyobb az érdeklődés a tájékozódási, városismereti versenyre.

- Ez a 4. alkalom. Az első az a kezdés kíváncsiságával indultunk el. De úgy látszik, hogy valamit jól csinálunk, mert ilyen sokan még sose voltunk. Az a célunk, hogy ez a területe a városnak ne legyen egy fehér foltja a gyerekeknek, akik mondjuk Jaminában laknak vagy a város másik részén, és ritkábban járnak erre, akkor azok is ismerhessék meg ezt a helyszínt – mondta el Ugrai Gábor, a Békéscsabai Általános Iskolás Történelem Munkaközösség vezetője