motoros felvonulás

Békés megyének nagy szüksége lenne egy saját koraszülött mentőautóra - ennek megvásárlásában próbál segíteni a Körös Motoros Egyesület is. Egy jótékonysági motoros felvonulást szerveznek, melynek végén a befolyt összeget átadják Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnökének.

A Körös Motoros Egyesület alig egy hónapja alakult. Egy motoros baráti társaság alapította, amely mindig is fontosnak tartotta a jótékonykodást. Már több jótékonysági tevékenységben is részt vettek és mindent szívesen csinálnak, az ételosztástól a ruhagyűjtésig. Most a közel 50 millió forintba kerülő koraszülött mentőautó megvásárlását támogatják. Ennek érdekében egy motoros felvonulást szerveznek.

Ismét adománygyűjtést szervezett a Ghost Motoros Klub a Degré utcai fiatalok számára. Mint minden alkalommal, ezúttal is körbemotorozták a várost és minden állomáson további motorosok csatlakoztak a felvonuláshoz.

Idén is Póstelekről indult a motoros felvonulás, ahova közel százan érkeztek, hogy segítsenek a Békés Megyei Gyermekvédelmi Rehabilitációs és Módszertani Központ lakóinak. A klub már több éve támogatja a Degré utcai fiatalokat.

- A Ghost Motoros Klub tagjai már több mint tíz éve támogatják intézményünket. Ez egy különleges kezdeményezés, hiszen ők kerestek meg minket azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak elsősorban a rehabilitációs területen élő ellátottaink számára. Mivel már tíz éve járnak hozzánk ezért ez dupla öröm a lakóink számára, hiszen már a várakozás örömét is át tudják élni. – mondta el Krizsán Jánosné, a Békés Megyei Gyermekvédelmi Rehabilitációs és Módszertani Központ általános igazgatóhelyettese