Szathmáry Nikolett

20 éve annak, hogy Gyulán az akkor 7 és fél éves Szathmáry Nikolett eltűnt. Néptáncóráról indult haza, de soha nem érkezett meg. 3 évvel később 2001-ben találták meg maradványait és bizonyossá vált, hogy a kislányt meggyilkolták.

Vasárnap 20 éve annak, hogy Gyuláról eltűnt az akkor hét és fél éves Szatmáry Nikolett. A kedves arcú kislány 1998. január 14-én valamivel délután négy óra előtt néptáncóráról indult haza, egy ideig együtt sétált a helyi gyermekorvossal, majd elváltak útjaik, Niki innen már csak pár száz méterre lakott. Sajnos többet már senki sem látta élve. Azóta is rejtély, hogy mi történhetett. A legvalószínűbb az, hogy valaki a kocsijába csábította. Az eset nem csak a helyi lakosokat, de az egész országot mélyen érintette. A gyulai kislány családja fájdalma 20 év után sem enyhült. Szülei minden évben emléksétát szerveznek és ez idén január 14-én sem lesz ez másképp.

19 éve annak, hogy Gyulán az akkor 7 és fél éves Szathmáry Nikolett eltűnt. Néptáncóráról indult haza, de soha nem érkezett meg. 3 évvel később 2001-ben megtalálták a maradványait és bizonyossá vált, hogy a kislányt meggyilkolták.

Iszály-Szilágyi Edit, gyermeke eltűnésének 19. évfordulóján, csakúgy, mint az elmúlt években, ismét emléksétára hívta azokat, akik ismerték Nikit és segítettek a keresésben. Az édesanyában 19 év elteltével sem enyhült a fájdalom.

- Mi mindenképpen szeretnénk, hogyha megemlékeznének Nikikéről, és a másik szempontunk pedig az, hogy még szabadon van az, aki ezt tette vele és mindenképpen meg akarjuk találni, hogy ki bántotta, hogy ne tudja ezt még egyszer megtenni. – mondta el Iszály-Szilágyi Edit, Niki édesanyja

18 éve annak, hogy Gyulán az akkor 7 és fél éves Szathmáry Nikolett eltűnt. Néptáncóráról indult haza, de soha nem érkezett meg. 3 évvel később 2001-ben megtalálták a maradványait és bizonyossá vált, hogy a kislányt meggyilkolták.

Iszály – Szilágyi Edit gyermeke eltűnésének 18. évfordulóján, csakúgy, mint az elmúlt években, ismét emléksétára hívta azokat, akik ismerték Nikit és segítettek a keresésben. Az édesanyában 18 év elteltével sem enyhült a fájdalom.

- Első sorban Nikikére emlékezzünk, és tudja mindenki, hogy mi történt vele. A másik pedig az, hogy megtaláljuk, aki őt bántotta. A következő pedig az, hogy minden kisgyerek tudjon róla, és velük már ez ne történhessen meg. – mondta híradónknak Szilágyi Edit Niki édesanyja