új táncos mozgássósforma

A World Jumping egy arobickhoz hasonló új táncos mozgássósforma. Hazánkba pár évvel ezelőtt érkezett Békéscsabán félévvel ezelőtt vettet meg a lábát.

A world Jumping Magyarországon nagyjából 3 éve terjedt el és nincs olyan sok város, ahol ezt a sportot ki lehet próbálni. Az odor tréningformák közé tartozik, tehát teremben végezhető edzésforma, hasonlóan az aerobichoz, amit egy 120 cm-es nyolcszögletű trambulinon végeznek egy karfa segítségével, mely segíti a még intenzívebb mozgást és a biztonságos sportolást. Az országban Békéscsabán kívül többek között Budapesten, Egerben és Gyulán érhető el.

- A világon most van elterjedőben, pontosan nem tudom, hogy hány országban lehet már ezt elérni, de az idei figó bemutató kapcsán nagyon-nagyon sok ország érdeklődést mutatott erre, és nagyon sokat vásároltak ebből. Nem könnyen elérhető mozgásforma egyébként, hiszen ez egy eszközös edzésforma nem olcsók az eszközök hozzá és nem kapható piacon. – mondta el Zsigmond Aranka, arobic oktató, world jumping tréner

Címkék: