Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

KRESZ-Feszt

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság idén is megrendezte a KRESZ-FESZT elnevezésű programot a Békés megyei iskolások „Zebra Zsarui” számára.

Már hagyományosan, minden évben sor kerül a KRESZ-FESZT elnevezésű rendezvényre, ahol a „Zebra Zsaruk” vetélkednek egymással. A rendőrség ezzel a programmal hálálja meg a gyerekeknek az iskolákhoz közeli zebráknál való segítségüket.

A programon résztvevő gyerekek elmondták, hogy mindig is érdekelte őket, hogyan kell irányítani a forgalmat és nagyon örülnek, hogy hétről-hétre részesei lehetnek ennek a feladatnak.

A jó hangulat nem maradt el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tornatermében, a szervezők pedig bíznak benne, hogy jövőre is sikerül hasonlóképpen meghálálni a „Zebra Zsaruk” munkáját.

A megyei baleset-megelőzési bizottságok idén is megrendezték a KRESZ-Feszt nevű programot, ahol a gyerekek játékos vetélkedők formájában ismerkedhettek a kresz szabályaival. Ugyanezen a napon megünnepelte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a „Zebra-Zsaruk” tizedik évfordulóját is.

A program keretein belül több iskolából is érkeztek Zebra-Zsaruk, akik közlekedési témájú vetélkedőkön vettek részt, majd óvodás csoportokat kísértek át a rendőrség előtti kereszteződés gyalogátkelő helyein. A zebrazsaruk először átismételték azt az elméleti tudást, amire a nap további részében szükségük volt, így többek között a rendőri karjelzéseket, amit Kiss Rozália rendőr főhadnagy mutatott be nekik.

Címkék: