Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

változó idők

Változó idők címmel N. Takách Lászlónak nyílt kiállítása a Pándy Galériában. A tárlat a budapesti alkotó teljes életpályáját felöleli: a falakon az elmúlt fél évszázad termésének legjava látható.

N. Takách, azaz Nemes Takách László első ránézésre talán nem is lehetne más, mint művész, mint alkotó. Egy kicsit mindannyian szeretnénk olyan önkifejezőek lenni, mint a festők, írók, művészek. A képzőművész, N. Takách László nem csak megmutatta kedvenc képét, de el is mondta:  egyik nap valamiért feszülten ment haza, neki kezdett rajzolni és egy fél óra múlva már kész is volt az alkotás. A képet látva már nem is tudta, milyen érzés uralkodott benne, amikor nekikezdett, de azt érezte, a benne lévő feszültség a kép szereplőjén lett látható.

- Hát itt, aki mellettem látható, ez a gonosz, rosszindulatú, csavaros eszű. Akire rettenetesen, nagyon lehet haragudni, azt hiszem szeretni nem nagyon lehet őt. - mondta el N. Takách László, képzőművész