Ferencváros

A Békéscsaba Előre labdarúgócsapata először a Ferencváros-, majd a magyar kupában a Mezőkövesd ellen-, hétvégén pedig a Videoton ellen játszott. A csapat egy hét alatt három, igen kemény mérkőzést vívott.

Az első összecsapáson a lila fehér alakulat, a 100%-os Ferencváros ellen játszott idegenben és 1-0-s vereséget szenvedett. Az elég szoros mérkőzésen számos helyzetet alakítottak ki, de sajnos most nem sikerült gólt rúgniuk - mondta a vezetőedző.

- Látunk sok pozitív dolgot az első félidőben, kidolgoztunk hét lehetőséget, amivel vagy helyzetbe kerültünk vagy egy passz múlt, azon hogy nagyobb helyzet legyen. Amit, azt mutatja, hogy a csapat fejlődőt sokat sokkal többet játszottunk sokkal több helyzetet kialakítottunk. Azt mondom, hogy megérdemeltünk volna egy pontot de, sajnos mondom a labdarúgásba, van ilyen, hogy ha nem használod ki a helyzeteket, akkor a játék büntet és minket is megbüntetett a Fradi ellen. - hangsúlyozta Zoran Spisljaknak, a Békéscsaba Előre 1912 SE vezetőedzője

Címkék:

Európa egyik legerősebb bajnokságának következő szezonjára készül a Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE. A felkészülés még javában zajlik, azonban már most körvonalazódik, hogy a gyors és kreatív játék lesz a csapat erőssége a 2015-2016-os szezonban.

a Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE gőzerővel készül az új szezon őszi etapjára, ahol a 11 mérkőzésből 8-at a szeptemberi hónapban fognak lejátszani.

A Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE felkészülése július 8-án kezdődött orvosi vizsgálattal és felméréssel. Azóta túl vannak a fizikai felkészülésen a kemény fizikai munkát már maguk mögött tudhatják. Jelenleg a 7. hétnél tartanak a lányok, az edzéseken már a pontosításra, az egyéni feladatok meghatározására fektetik a nagyobb hangsúlyt, várják a szeptemberi rajtot.