Nincs formában Békéscsaba női kézilabda csapata

Békéscsaba női kézilabda csapata a magyar női NB I-es bajnokságban tíz forduló után az utolsó helyen áll. A csapat helyzete korántsem tükrözi a korábbi években mutatott formát és lehetséges, hogy a bizonyításra már csak az NB I B csoportjában lesz lehetősége a viharsarki egyesületnek.

10 mérkőzés, 0 pont. Sajnálatos módon ezzel a statisztikával áll jelenleg a kiesést jelentő, utolsó helyen Békéscsaba női kézilabda csapata a magyar női NB I-es bajnokságban. Legutóbbi mérkőzésén Budapesten a Vasas otthonában kiesési rangadót rendeztek, azonban a pontszerzés ez alkalomkor sem sikerült.

Az előző szezonban a 10. helyen végző gárdát a nyári szünetben nem igazán sikerült egyben tartani és a távozó kulcsemberek helyét egy-két kivételtől eltekintve, felnőtt szinten kevés rutinnal rendelkező, tapasztalatlan fiatalok vették át.

Természetesen még a szezon második fele hátra van és amennyiben az említett hibákat maguk mögött tudják hagyni a lila-fehérek, úgy lehet esély a bent maradásra.

A következő fordulóban a 11. helyen álló MTK ellen szerezheti meg első pontjait a viharsarki gárda hazai pályán, melyet január 13-án szombaton rendeznek a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

GallériaVideó

Új hozzászólás