Karácsonyi ajándék

A Karácsony közeledtével a Körös Motoros Egyesület újabb jótékonysági akciójának részeként hátrányos helyzetű gyerekeket leptek meg különféle ajándékokkal.

A Körös Motoros Egyesület egy olyan kezdeményezést hirdetett meg, ahol a gyerekek levelet írhattak kívánságaikról a Jézuskának. Szerencsére jó néhány kívánságot sikerült teljesíteniük, ezzel pedig felhőtlen örömet szerezni a gyerekeknek.

Voltak olyan fiatalok is, akik nem tudták, hogy milyen apropóból érkeztek a Városháza dísztermébe és ezáltal a meglepetés ereje még nagyobb boldogságot okozott számukra, főleg úgy, hogy a levélben írt kívánságuk valóra is vált.

Az adventi időszak a várakozás időszaka, de egyben a jó cselekedetek időszaka is. Decemberben rengeteg civil szervezet vagy magánszemély nyújt adományokat olyan gyerekeknek, akik nehezebb helyzetben élnek.

A gyerekek kívánságai tehát valóra váltak a kezdeményezésnek köszönhetően, így kijelenthető: a program elérte célját. A Körös Motoros Egyesület ezen jótékonysági törekvéseit a jövőben is folytatja majd.

GallériaVideó

Új hozzászólás