Adomány Békéscsaba legnagyobb csomagolóanyag gyártójától

Békéscsaba legnagyobb csomagolóanyag gyártója és nyomdája már a korábbi években is nagy figyelmet fordított a társadalmi szerepvállalásra. Idén sincs ez másképp, hiszen a napokban összesen 6 tonna jó minőségű kartont adományoznak 11 csabai általános iskolának.

Békéscsaba gazdasági életének zászlóshajója a nyomda és csomagoló anyagipar. Nagyon sok helyi cég hajtott végre fejlesztést az elmúlt időszakban és jelenleg is zajlanak fejlesztések Békéscsabán. A cégek azon túlmenően, hogy fontos szereplői a gazdasági életnek, a jótékonykodásban, adományozásban is nagy szerepet vállalnak.  

Békéscsaba legnagyobb csomagolóanyag gyártója és nyomdája már a korábbi években is nagy figyelmet fordított a társadalmi szerepvállalást célzó programokra. Idén sincs ez másképp, hiszen felismerve az általános iskolákban uralkodó szűkös lehetőségeket, a „Kartonna 2017” jótékonysági akció keretében 11 békéscsabai általános iskolának adományoz jó minőségi kartonokat.

Az adományozással a cég hozzájárul a gyermekek vizuális fejlesztéséhez. A nyomda és csomagolóipar egy olyan iparág, amely folyamatosan fejlődik. A világpiac évente 7-8%-kal bővül és ebben a Békéscsabán székelő cégeknek is fontos szerepe van.

Az előbbiek mellett a vállalat dolgozói állandó résztvevői a karácsonyi ételosztásnak is. A cég az idei évben 500 rászoruló ebédszükségletét vállalja fel december 23-án a városközpontban.

GallériaVideó

Új hozzászólás