Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bűvös patkó

Mint minden évadban, a Jókai Színház első gyermekelőadása alkalmából idén is kreatív alkotásokkal telt meg a színház aulája. A gyermekeknek ez alakalommal egy bűvös patkót kellett elkészíteni.

Az évad első gyermekelőadása kapcsán arra kérte a Békéscsabai Jókai Színház a vállalkozó kedvű gyermekeket, hogy készítsenek egy bűvös patkót és segítsenek Bumburi bohócnak megmenteni a Világfát. A bűvös patkó című mesejátékhoz kapcsolódva hirdette meg a teátrum a kreatív vetélkedőt, melyre ötletesebbnél-ötletesebb alkotások érkeztek óvodásoktól és kisiskolásoktól.

A Szarvasi Arborétum is csatlakozott a kezdeményezéshez – családi belépőjegyeket ajánlottak fel a legötletesebb alkotások készítőinek.

A szabályzat nem tiltotta, sőt a színház örömmel fogadta azokat az alkotásokat is, melyek szülői segítséggel készültek.

A színház a 10 legjobbnak értékelt patkót díjazta. A nyertesek oklevelet kaptak, valamint megvendégelték őket kakaóval és kaláccsal is.

GallériaVideó

Új hozzászólás