Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Ünnepélyesen átadták a békéscsabai Százszorszép Művészeti Bázisóvoda megújult udvarát

Ünnepélyesen átadták a békéscsabai Százszorszép Művészeti Bázisóvoda megújult udvarát. A felújított terület ezentúl már minden előírásnak és szabványnak megfelel, de a legfontosabb szempont a gyerekek biztonságának a növelése volt.

Az békéscsabai óvodában mostantól megújult környezetben játszhatnak a gyerekek az udvaron. Az ünnepélyes átadás a nagycsoportosok előadásával kezdődött.

A megjelenteket Tóthné Svecz Valéria, a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője, Bíró Csaba önkormányzati képviselő és Kócsi Sándorné óvodavezető köszöntötte.

Az új környezet a gyerekek mindennapjait is színesíti, de a szülőknek és az óvodában dolgozóknak is megnyugvást jelent a biztonságosabb udvar.

Az udvar kialakításában figyelembe vették, hogy olyan eszközöket, elemeket is kiépítsenek, melyek a gyerekek fejlődését segítik a játék során. Az elavult játékok biztonságosabb, EU-s szabványoknak megfelelő és modernebb külsőt kaptak. Ezen kívül két babaház került kialakításra az udvar hátsó részénél, melyek belső része tároló helyiségként is szolgál, kívülről pedig rengeteg funkcionális játékfelület található.

Az intézményekbe évről-évre egyre többen jelentkeznek, ami szintén igazolja, hogy a renoválás elengedhetetlen volt.

Igaz, hogy a tél lassan elérkezik hozzánk is, de a gyerekek még egy kis ideig élvezhetik a megújult környezetet, tavasztól pedig újult erővel lakhatják majd be megszépült udvarukat.

GallériaVideó

Új hozzászólás