Nemzeti Konzultáció

A Nemzeti Konzultáció fontosságáról tartott lakossági fórumot Rákossy Balázs államtitkár Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban.

November elején indított újabb Nemzeti Konzultációt a kormány ezúttal az úgynevezett Soros Tervről. Véleményük szerint Soros György üzletember a migrációs válság megoldására egy olyan tervet akar végrehajtani, ami elfogadhatatlan Magyarország számára.

Az államtitkár véleménye szerint, ha a nemzeti konzultációt több milliós tételben visszaküldik a polgárok, akkor az, komoly felhatalmazást ad majd Orbán Viktor miniszterelnöknek a Brüsszelben folytatott tárgyalások során. Rákossy Balázs kifejtette, hogy a Brüsszeli bevándorlás politika és Soros György ugyanezen témában kifejtett gondolatai megegyeznek ezért is lehet beszélni Soros tervről.

Soros György magyar származású üzletember 2015-ben és 2016-ban írt két cikket, amelyekben a bevándorlás politikával foglalkozik. A kormány szerint ezek az írások jelentik az alapját a Soros tervnek. Ahhoz, hogy objektívan lehessen megítélni a kérdést mindenképpen érdemes elolvasni az interneten fellelhető két publikációt.

GallériaVideó

Új hozzászólás