Az évad első mesejátékának a bemutatójára készül a Békéscsabai Jókai Színház

Az évad első mesejátékának a bemutatójára készül a Békéscsabai Jókai Színház. Hedry Mária, A Bűvös patkó című meséjét Juhász Róza állítja színpadra a színház legfiatalabb közönségének.

Az erdő lakói a több ezer éves Világfa születésnapjára készülődnek egy vidám ünnepséggel, amikor a tisztáson megjelenik a gonosz varázsló, akinek más tervei vannak az erdő csodafájával.  Juhász Róza, a darab rendezője a mesejáték szereplőit mutatta be a főpróbát megelőzően.

A mese főszereplője Bumburi, a vidám bohóc, aki a darabban a művészetet képviseli, és akinek a vezetésével az erdő lakói összefognak a gonosz ellen.

A mesejátékban a jó és a rossz harca zajlik a természet szépségéért, ami elérhetetlen az összefogás, a szeretet és a művészet ereje nélkül.

A művészek azt ígérik, hogy a színház legfiatalabb nézői egy izgalmas, zenés, táncos történetet látnak majd arról, ahogyan az erdői lakói a Varázsfát igyekeznek megmenteni a bűvös patkó segítségével. Az évad első gyermekdarabjának az ősbemutatója október 13-án lesz a Békéscsabai Jókai Színházban.

GallériaVideó

Új hozzászólás