A nemzeti konzultációval kapcsolatban tartottak lakossági fórumot Gyomaendrődön

A nemzeti konzultációval kapcsolatban tartottak lakossági fórumot Gyomaendrődön. A fórum házigazdája Dankó Béla országgyűlési képviselő, és vendége a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Dr. Bakondi György volt.

Teltház várta Dankó Béla országgyűlési képviselőt és Dr. Bakondi Györgyöt, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsosát Gyomaendrődön. A lakossági fórum témája a nemzeti konzultáció volt.

A kormány országjáró kampányt indított, amely segítségével személyesen is elmondja a véleményét a Soros tervről és az ezzel kapcsolatos kérdésekről a lakosságnak.

A mostani nemzeti konzultáció a Soros tervvel kapcsolatos. A kormány állítása szerint a tervben szerepel, hogy Európa fogadjon be évente egymillió menekültet, és tegyék szabaddá számukra az unióba való belépést.

A kormány véleménye szerint nem ez a megoldás a munkaerőhiányra és a népesség csökkenésre. A lakosok véleményének megkérdezése miatt rendelték el a mostani nemzeti konzultációt, amely a Fidesz reményei szerint megerősíti a kormányt abban, hogy az ő álláspontjuk a magyar emberek véleménye is, és erősebb alapot adhat a Brüsszellel folytatott tárgyalásokhoz.

A konzultációs kérdőívek kézbesítése már megkezdődött, de lehetőség van az online kérdőív kitöltésre is a nemzetikonzultáció.kormány.hu oldalon.

GallériaVideó

Új hozzászólás