DAREH az adományozók között

A Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer igazgatói és vezető munkavállalói is beálltak azon adományozók közé, akik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját segítik.

 

Közel fél millió forint gyűlt össze a a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer igazgatói és vezetői adományaiból, melyet átadtak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részére.

 

Dr. Csige Gábor

igazgatósági tag

DAREH Bázis Nonprofit Zrt.

 

„Az adományozók a DAREH Bázis Nonprofit Zrt. 5 fős igazgatóságának tagjai, illetve kettő fő vezetőállású munkavállaló. Az adomány összege 425.000 Ft összesen.”

 

A nonprofit társaság eddig is figyelemmel kísérte az alapítvány munkáját, azonban mivel még egy fiatal társaságról van szó, ami még nem rendelkezik olyan anyagi forrással, ami megengedte volna ezt a kiadást, a vezetőség saját vagyonából gyűjtötte össze az adományt.

 

Dr. Csige Gábor

igazgatósági tag

DAREH Bázis Nonprofit Zrt.

 

„Mindannyian értesültünk arról az egyedülálló kezdeményezésről, amely nagy hiányt hivatott pótolni a megyében, nevezetesen egy koraszülött mentőautó szervezésére irányul. Mi, a DAREH Bázis Nonprofit Zrt. igazgatóságának tagjai eddig is nyomon követtük az alapítvány működését, azonban most éreztük elérkezettnek azt az időt, hogy nem csak elvi támogatásunkat, hanem anyagi támogatásunkat is nyújtsuk az alapítványnak.”

 

Az alapítvány már a nyáron megrendelte azt a mentőautót, mely szeptember 30-án érkezik meg Gyulára és amely az egyik legmodernebb lesz az országban.

GallériaVideó

Új hozzászólás