Jótékonysági futóverseny

Jótékonysági futóversenyt rendeztek Tarhoson a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára. A családi napon főzőversennyel és zenés, táncos produkciókkal is kedveskedtek az érdeklődőknek.

 

Az első Tarhosi Jótékonysági Futóversenyt hagyományteremtő céllal hívták életre a településen és így, első alkalommal a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány részére gyűjtenek. A futóversenyen több táv közül lehetett választani, a nemenkénti- és korcsoportonkénti első három helyezett pedig éremben és oklevélben részesült.

 

Pataki Zoltán

 

 „Hát igazából minden futóversenyen próbálok részt venni, ami a környéken van. Meg ugye itt szempont volt, hogy a koraszülötteket ugye támogatjuk és akkor ez így kapóra is jön. Futunk is meg támogatunk is ez így tökéletes. Tökéletes összhang.”

 

Sáfi Enerik

 

„- Miért döntöttél úgy, hogy részt veszel ezen a versenyen?

Hát mert nagyon szeretek futni, meg szerettem volna dobogós lenni.

  • És hogyan készültél fel erre?
  • Hát focizok és edzéseken voltam két hétig.
  • Hányadik helyezést értél el?
  • Második helyezést.”

 

A családi 500 m-es futást babakocsival vagy akár görkorcsolyával is lehetett teljesíteni, a nevezés összegéről pedig maga a versenyző dönthetett. A főzőversenyen egyetlen kikötés volt: az ételnek marhából kellett készülnie.

 

Kürti Sándor

polgármester

Tarhos

 

 „ Marhából készítenek, de mindegy, hogy mit. Ragut, pörköltet stb., illetve lesz még a napnak egy fénypontja, az pedig a Tarhosért kitüntetés átadás illetve a Tarhosi díszpolgára átadás, ahol a megyei vezetők is jelen fognak lenni.”

               

 

A futás és a főzés mellett a szervezők zenés produkciókkal is készültek. Ellátogatott a rendezvényre a Belencéres Néptáncegyüttes, a Dáridó, illetve a Torony Band is.

GallériaVideó

Új hozzászólás