Új épületek közel 100 millió forintból

A békési székhelyű Körös Épker Kft. 50 %-os Európai Uniós támogatással épített új telephelyet.

2012 decemberében az Új Széchenyi Terv keretében a békési székhelyű, építőipari kivitelező Körös Épker Kft. 49,663 millió forintos Európai Uniós támogatást nyert két új, 499 négyzetméteres tároló csarnok építésére, melyet a közelmúltban avattak fel Békéscsabán, az Ipari úton. 

Guti Gábor, a Körös Épker Kft ügyvezetője hangsúlyozta, hogy kevés olyan építőipari cég van ma Délkelet-Magyarországon, ahol ennyire tudatos a minőség és a szaktudás megbecsülése, ennyire fontos az emberi erőforrás és a professzionális eszközök területének összekapcsolására irányuló igény. A Körös Épker Kft. ezen a területen is példaértékű és iránymutató, hiszen hosszú évek óta nemcsak a professzionális eszközök puszta felhasználója, de folyamatosan fejleszti is azt. Olyan cég, amely az eszközeit nem tankönyvszerűen alkalmazza, hanem organikusan, mindennapi tevékenységébe illeszti, és általuk fejleszti szakembereit is.

Guti Gábor, a Körös Épker Kft. tulajdonos-ügyvezetője elmondta, hogy az új telephely avatása több szempontból is jelentős mérföldkő a cég életében. A 2006 óta folyamatosan bővülő eszközpark tárolására meg tudta többszörözni kapacitását, ezen kívül az építési területek közötti forgási sebességet töredékére tudják csökkenteni. Eddig az eszközpark tárolása egy telephelyen folyt, az új tároló épületek sokszorozzák az eszközök életpályáját, mivel a megnövekedett munkálatokhoz szükséges eszközök tárolása az utóbbi két évben nem volt az időjárási viszonyoktól védetten megoldott.

A cég egy, az ezredfordulón alapított építőipari vállalkozásból mára a régió egyik piacvezető, vasbetonszerkezetek kivitelezésére szakosodott üzeme lett. Az alapítás óta jelenlegi formájában működik, fejlődése folyamatos, éves forgalma évről évre növekedő tendenciát mutat. Az új tároló telephely lehetővé teszi a folyamatosan bővülő ügyfélkör magas színvonalú kiszolgálását, és teret ad a további fejlesztéseknek is. 

 

Galléria

Új hozzászólás