Motoros tréninget tartott a Békés Megyei Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Intézet

A Békés Megyei Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Intézet már hét éve tart tavaszköszöntő motoros tréninget annak érdekében, hogy szezon kezdetével a motorosok visszarázódjanak a járműveikkel való közlekedésre.

A jelenlévőknek lehetőségük nyílt a KRESZ pályán gyakorolni, illetve egy elméleti képzésen is részt vehettek, ahol átismételhették a korábban tanultakat a Békés Megyei Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.

- Két előadással készültünk a mai napon. Az egyiknek a címe az lesz, hogy láthatóság és biztonság ezt a városi közlekedésbiztonság bizottságának képviselője fogja előadni, a másiknak pedig a motorok téli eltevése tavaszi felkészítése a motorozásra illetve a műszaki megvizsgálás kapcsán fontos tudnivalók lesznek. Rövidek lesznek az előadások, 10-15 percben és ezután megkezdődik a motorozás, ami várhatóan 4-5 óráig fog tartani. – mondta el Dobókői György, a Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője

A reggeli elméleti oktatás előtt a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte a motorosokat.

A gyakorlatokat a KRESZ pályán kihelyezett bóják segítségével, kijelölt helyen kellett végrehajtania a motorosoknak, melyen három különböző nehézségű vonalvezetés volt. A tavasznyitó esemény után a motorosok hasznos tapasztalatokkal és elméleti tudással gazdagodhattak. Az egymás mellett sorakozó járművek számát nézve biztosra vehető, hogy jövőre is sor kerül a Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Intézet idénynyitó motoros tréningjére.

GallériaVideó

Új hozzászólás