A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára gyűjtöttek a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság dolgozói

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára gyűjtöttek a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság dolgozói, az adományt pedig csütörtökön egy sajtótájékoztató keretein belül adták át.

A vízügy munkatársai jelezték az igazgatóság felé, hogy szívesen rendeznének egy gyűjtést a mentőalapítvány számára. Az elgondolást meg is valósították: az akció keretében összegyűlt mintegy 150.000 forint, amit március 2-án át is adtak az alapítvány számára.

- Ez a fajta gyűjtőmunka azt mutatja, hogyha vannak olyan pozitív, jó célok, amelyekkel az emberek egyetértenek, és amelyek a segítőkészségüket megmozdítják, akkor erre lehet építeni. Itt is ez történt. Mi vezetők érzékeltük azt, hogy van egy ilyen igény a dolgozók körében. Mi ennek igyekeztünk megteremteni a kereteit és megszerveztük ezt a gyűjtőmunkát, aminek az eredményeként ma 150.000 forintot adhattunk át a koraszülött mentőautó vásárlás céljára. – mondta el Bak Sándor, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány 2016 szeptemberében jött létre és szinte azonnal meg is kezdték a gyűjtést. Napjainkra már több mint húsz millió forint gyűlt össze, ami a leendő költségek felét fedezi. Az alapítványhoz 500 forinttól egészen a 1,5 millió forintos felajánlásig érkeztek adományok és a továbbiakban is folyamatosak lesznek az adománygyűjtő rendezvények.

- Folyamatosan érkeznek felajánlások, illetve rendezvények március 11-én Gyulán a vigadóban például a Duri Zita fittness lesz. 16 órától 19 óráig és az összes bevétel a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak lesz gyűjtve. 19 órakor lesz ennek az adománynak az átadása, a teljes bevétel a viharsarki koraszülött mentőautónak lesz. – hangsúlyozta Dr. Mohamed Abdulrahman Abdulrab, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az említett rendezvények mellett még több ilyen eseményre is sor kerül, többek között A Koraszülött Menőautóért jótékonysági estre Gyulaváriban, ahol koncertekkel és remek hangulattal várják az adakozni vágyókat a szervezők március 11-én.

GallériaVideó

Új hozzászólás