400 adag meleg ételt osztottak szét rászorulók között pénteken délben a békéscsabai főtéren

400 adag meleg ételt osztottak szét rászorulók között pénteken délben a békéscsabai főtéren. A szervezők fontosnak tartják, hogy az ünnepi időszak elmúltával is gondoskodjunk a nélkülözőkről.

Ételosztást szerveztek Békéscsabán a Szent István téren, ahol 400 adag meleg ételt osztottak ki a rászorulók között. Az elmúlt időszakban, már több szervezet is segített a nélkülözőkön. A szervezők a Szociálpolitikai Osztály segítségével értesíttették az érintett családokat.

- A Békéscsabai Városfejlesztési Kft. a Csabaparkkal közösen szervezett ételosztást. A kezdeményezők a munkatársak voltak, ugyan is a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. nagyon fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalását, hiszen Békéscsabáért hozták létre a céget. 400 adag étel kerül kiosztásra, bográcsgulyás, kenyér illetve alma. Ezúton is szeretném megköszönni a munkatársaimnak a segítséget, illetőleg a Csabapark éteremnek, akik ezt a kiváló ételt megfőzték nekünk. – mondta el Dr. Sódar Anita, a békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. cégvezetője

350 család kapott értesítést, akiknek nagy szükségük van erre a segítségre. Az ebédet csak elvitelre tudták, felajánlani az odaérkezőknek. Az adomány bográcsgulyásból, kenyérből és almából állt.

- Babgulyást most, mert az volt a papírra ráírva, hogy babgulyás. Úgy, hogy nagyon szépen köszönöm a többi rászorultaknak nevében is. – hangsúlyozta Fehér Lajosné

GallériaVideó

Új hozzászólás