Diákolimpia díjátadó

A Békés Megyei Diáksport Egyesület egy napon tartotta az éves rendes- és tisztújító közgyűlését, valamint 3 év kihagyás után ismételten megünnepelték a megye Diákolimpiai bajnokait.

A Csabagyöngye Kulturális Központban már gyülekeztek a diákolimpiai bajnokok. Az ünneplés előtt Kormos Mihályt, a Békés Megyei Diáksport Egyesület elnökét kérdeztük az eddigi munkájukról.

Úgy gondolom, hogy nagyon szépen stabilizáltuk a költségvetésünket, korábbi években komoly problémája volt a Békés Megyei Diáksport Egyesületnek, a megyei támogatás csökkent, stb… nagyon sok minden történt. Előre nézünk, stabilizáltuk ebben az időszakban, nagyon pozitív előrelépési lehetőségek vannak, a Magyar Diáksport Szövetség kiemelt megyéjeként tekint ránk – mondta Kormos Mihály elnök Békés Megyei Diáksport Egyesület

Kormos Mihály kiemelte, hogy a korábbi elnökség által nagyon szépen fel lett építve a rendszer, ehhez próbálnak még több mindent hozzátenni, változtatni.

Ez a díjátadó is, ami a mai nap kerül megrendezésre, ez is egy olyan rendezvény, amit az elmúlt években nem tudtunk megrendezni, most hál’ istennek ismét. Olyan országos döntőkre kaptunk ígéretet, amiket még Békés Megyében még nem rendeztek. Úgyhogy bízunk benne, hogy a következő diákolimpiai szezonban nagyon komoly rendezvényeket kapunk Békéscsabára és Békés Megyébe. -tette hozzá Kormos Mihály elnök Békés Megyei Diáksport Egyesület

GallériaVideó

Új hozzászólás