Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kresz park

Felújították a KRESZ-parkot a Penza lakótelepen. Új festések új táblák, kijavított kerékpárutak várják a gyerekeket. A Park megnyitóján az óvodások Bíró Csaba képviselővel együtt tették meg az első kört.

A megújult KRESZ-parkot Bíró Csaba képviselő, Tóth László rendőr alezredes és Nagyné Kerekes Anikó a Penza Lakótelepi és Dr. Becsey Oszkár utcai óvoda vezetője adta át a gyerekeknek, akik nagy örömmel és lelkesedéssel vették birtokukba a parkot.

- Nagy öröm számunkra, hogy ez elkészült, hiszen itt igazából nagyon biztonságosan tudnak majd a gyerekek közlekedni és megtanulni azokat a szabályokat, azokat a táblákat, amikre majd a közutakon is szükségük lesz. - mondta el Nagyné Kerekes Anikó, a Penza Lakótelepi és a Dr. Becsey Oszkár utcai óvoda intézmény-vezetője

Pár hónappal ezelőtt indult a kezdeményezés, hogy megújítsák a parkot. Bíró Csaba képviselő, valamint a Békéscsabai Rendőrkapitányság segítségével valósult meg a projekt.

- A legfontosabb az, hogy a KRESZ alapismereteit biztonságos környezetben tudják elsajátítani, tudnak megismerkedni vele. Ez a kreszpark azért jó, mert nincsenek veszélyeztetve a gyermekek, mindig felügyelet mellett vannak, amikor az óvodából kijönnek, gyakorolnak, akkor is az óvoda pedagógusok vigyáznak rá.”

A képviselő elmondta, folytatni szeretnék a kezdeményezést: Jaminában és a Lencsési Lakótelepen is hasonló KRESZ-parkot akarnak kialakítani, hogy a gyerekek minél több helyen tanulhassák meg biztonságosan a helyes közlekedés szabályait.

GallériaVideó

Új hozzászólás