Balesetek, őrizetbe vétel és garázdaság

Békés megye útjain 2014. augusztus 18-án öt közúti közlekedési balesetben öten sérültek meg. Az egyik ütközésnél segítségnyújtás elmulasztása miatt intézkedtek a rendőrök. Emellett Szarvason garázdaság miatt állítottak elő a járőrök egy férfit.

Békés megyében 2014. augusztus 18-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Kétegyházán 4 óra 30 perc körüli időben személygépkocsi gyalogost ütött el. Békéscsabán,  a Lencsési út és a Kaszáló köz kereszteződésénél 9 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő és egy személygépkocsi ütközött össze. Békéscsabán, a Szent István téren 15 óra után 5 perccel egy kerékpárral közlekedő nő nekihajtott egy oszlopnak, Orosháza külterületén 16 óra 50 perc körüli időben egy nő elektromos kerékpárjával személygépkocsinak ütközött. Végül Mezőkovácsháza külterületén 17 óra körüli időben egy kisteherautó elsodort egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nőt. Az öt balesetben az elsődleges információk alapján négyen szenvedtek könnyű sérülést, az Orosházán balesetet szenvedett nőt pedig súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba a mentők. A történtek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2014. augusztus 18-án őrizetbe vett egy kétegyházi férfit. A 31 éves D. István 4 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Dózsa György úton személygépkocsijával áttért a menetiránya szerinti baloldalra és elütött egy férfit, aki az úttest szélén gyalogolt. Ezt követően nem állt meg, elhajtott a helyszínről anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a sérültnek. A gyalogos az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság D. István ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szarvason, a Petőfi utcában 2014. augusztus 18-án 17 óra 45 perc körüli időben egy férfi megrongált egy parkoló személygépkocsit. Ököllel ráütött az egyik visszapillantó tükrére, ami letört. A szemtanúk a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták a 25 éves budapesti B. Zoltánt, akit a Szarvasi Rendőrkapitányság járőrei előállítottak. A férfi ellen a rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít büntetőeljárást.

Galléria

Új hozzászólás