Két baleset és egy szabálysértési őrizet Békés megyében

Gyalogos súlyos, személygépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett közúti közlekedési balesetekben. Burgonyát lopott egy ingatlanból, de elfogták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Békés megyében 2014. augusztus 5-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen a Farkas Gyula utcában az úttestre lelépő gyalogos férfit ütött el személyautó 6 óra 40 perckor. Az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján a férfi súlyos sérülést szenvedett. Mezőberény külterületén a 47-es számú főúton 7 óra 55 perc körüli időben előzést végrehajtó személygépkocsi összeütközött a szemből közlekedő személyautóval, melynek következtében az egyik autó vezetője sérült könnyebben. A balesetek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt 2014. augusztus 5-én 14 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vette M. I. battonyai lakost. A 46 éves férfi az elfogása előtt nem sokkal egy battonyai ingatlan kertjéből burgonyát lopott, de felismerték és elfogták a rendőrök. A kapitányság a férfit gyorsított eljárás keretében három napon belül bíróság elé állíthatja.

Galléria

Új hozzászólás