Rendőrségi hírek Békésből

Balesetek, szabálysértési őrizet, körözött férfi elfogása és eltűnt lányt helyeztek biztonságba a rendőrök.

Békés megyében 2014. július 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőkovácsházán, az Orosházi úton 14 óra 45 perc körüli időben elesett és az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Békéscsaba külterületén 15 óra 20 perckor egy személygépkocsi vezetője letért az útról és árokba hajtott. A balesetnek egy könnyű sérültje van. A történtek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2014. július 28-án őrizetbe vett egy 52 éves férfit. A békéscsabai K. Ferenc az egyik civil szervezet intézményében hangoskodott, fenyegetőzött. A férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrség három napon belül bíróság elé állíthatja.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2014. július 28-án 4 óra 25 perckor belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A határrendészek megállapították, hogy a férfit az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűncselekmény miatt körözi. A 23 éves C. Antont előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Eltűnés miatt körözés alatt álló fiatal lányt találtak meg a Készenléti Rendőrség járőrei 2014. július 29-én 1 óra 45 perc körül egy nemzetközi gyorsvonaton. A 15 éves fiatalt a Békéscsabai Rendőrkapitányág munkatársai biztonságba helyezték, egy gyermekvédelmi intézménybe vitték.

Galléria

Új hozzászólás