130 milliós beruházás

Újabb 2 fővel, két 500 négyzetméteres tároló csarnokkal és gépbeszerzéssel bővíti vállalkozását a Körös Épker Kft.

A békési székhelyű vállalkozás egy 2001-ben alapított építőipari cég, mely napjainkra a békés megyei kivitelezők közül piacvezetővé nőtte ki magát. A kezdetektől mai formájában működik, fejlődése folyamatos: 2011 után 2014-ben adták át új telephelyüket Békéscsabán, mely mellé Békésen is épül a jelen támogatás keretében két tároló csarnok.  

A most épülő új tároló csarnok biztosítja majd a cég fő tevékenységéhez szükséges eszközpark tárolásának osztott lehetőségét, ami nagymértékben megkönnyíti a logisztikai feladatokat, lehetővé teszi a termelőkapacitások jelentős bővítését és  ezzel együtt a jelenlegi 30 fős dolgozói létszám emelését. Az Európai Unió támogatásával létrejövő fejlesztéssel 2015-ben várhatóan 3 fővel, 2017-re pedig már 17 fővel, javítva ezzel a térség munkahely ellátottságát is.    

A tároló csarnokok kizárólag raktározási funkciót töltenek be, a szociális helységek a 300 méteren belüli jelenlegi telephelyen érhetőek el. A csarnokok energia ellátása napelemekkel történik. 

A kapacitások bővítése jelenleg a társaság továbbfejlődésének feltétele. Az épülő új csarnokok lehetővé teszik a folyamatosan bővülő ügyfélkör magas színvonalú kiszolgálását, és teret ad a további fejlesztéseknek is.

 

Galléria

Új hozzászólás