A kör közepén állok

A Kör-Edda című musical a Csabai  Sörfesztivál és Csülökparádé alkalmával Békéscsabára látogat.

 

“Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell”- szól az idézet a Kör- az Edda musicalből. A történet egy külvárosi mese, ahol a főhős egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. Útját azonban nem csak jó barátok, hanem “rosszak” is keresztezik. A kérdés az, hogy a hit és a szerelem elég erőt adnak-e neki, hogy győzedelmeskedni tudjon a gonosz elleni küzdelemben.

A musicalt Békéscsabára is elhozó Sziget Színház társulatát Pintér Tibor színművész alapította 11 évvel ezelőtt. A társulat mára már évi 150 tájelőadást játszik az ország számos művelődési házában és szabadtéri színpadán, az egészen kicsi helyszínektől olyan nagy színpadokig, mint a szombathelyi és soproni sportcsarnok, tihanyi és bánki szabadtéri színpad, a velencei és városmajori szabadtéri színpad, valamint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad.
Az előadást 2014. június 13-án, pénteken 20.30-tól láthatja a közönség a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé keretein belül.

Galléria

Új hozzászólás