Csabai Advent

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata első alkalommal szervezi meg a Csabai Advent programsorozatot. A eseményt a Szent István téren rendezik meg december 1-től december 23-ig.

Az idei évben színes programokon vehetnek rész a csabaiak a Szent István Téren. Egységes térzene és dekoráció, szebb és bővebb kivilágítást kap a Főtér. Magyarország legszebb Betleheme országos versenyen Lenkefi Zoltán, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház igazgatójának installációja második helyezést ért el, melyet az arra járók megcsodálhatnak a Katolikus Nagytemplom előtt.

Az idei advent célja egyértelműen az előző évek tapasztalataiból merítve és újra gondolásán alapszik. Szervezők eltökélt szándéka még meghittebbé és ünnepi hangulatot teremtő rendezvényt hozzanak létre, ezáltal egy kellemes családias környezetet teremtsenek az oda kilátogatóknak.

A szervezésben az önkormányzat mellett szerepet vállalnak a városi cégek, a kulturális intézmények, az egyházak és a civil szervezetek. A programsorozat december 1-jén advent első vasárnapján nyitja meg kapuit.

GallériaVideó

Új hozzászólás