Kilencedik alkalommal szárnyaltak az angyalok

Már kilencedik alkalommal szárnyaltak az angyalok a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ valamint a Békéscsabai Jókai Színház közös jótékonysági rendezvényén. A gálaestet ezúttal is hatalmas érdeklődés övezte.

Idén is megtelt a Békéscsabai Jókai Színház nézőtere az Angyalok szárnyalása elnevezésű jótékonysági est idején, amely két művész, Tarsoly Krisztina és Komáromi Anett kezdeményezésére és szervező munkája nyomán mára már hagyománnyá vált. Az egész estét betöltő gálaestet, mint ahogyan az elmúlt években is, a művészek és az akadályozottsággal élő fiatalok közös előadása tette különlegessé. Az eseményen a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság képviseletében Dr. Dorogi Rajmund szervezeti igazgató mondott köszöntőt.

Az est folyamán a művészek és a fiatalok különböző történeteket, élethelyzeteket dolgoztak fel és vittek színpadra zenei köntösben. A közönség a többi között elsőként találkozhatott egy utazó állatkerttel, majd szemtanúja lehetett egy házasságkötésnek is.

A rendezvény díszvendége ez alkalommal Zsombok Réka volt, akitől két dalt is hallhattak a jelenlevők.

A rendezvény célja, mint minden évben most is kettős volt: egyrészt megmutatni a fogyatékossággal élő emberek értékeit, segítve ezzel társadalmi befogadásukat, másrészt pedig a jótékonysági est bevételével támogatást biztosítani az érintettek életminőségének és körülményeinek javításában.

GallériaVideó

Új hozzászólás