Átvette megbízólevelét Dr. Szigeti Béla és Paláncz György önkormányzati képviselő kedden

Átvette megbízólevelét Dr. Szigeti Béla és Paláncz György önkormányzati képviselő is kedden délután a Városházán, a helyi választási bizottság elnökétől Gojdárné Dr. Balázs Katalintól.

Az a két képviselő is átvette megbízólevelét kedden, a Városházán, akik október harmincegyedikén, a korábbi alkalmon akadályoztatásuk miatt nem tudtak részt venni. Dr. Szigeti Béla és Paláncz György a helyi választási bizottság elnökétől, Gojdárné Dr. Balázs Katalintól vehette át mandátumát. Dr. Szigeti Béla, az ötös körzet képviselője a hivatalos kinevezés után, úgy fogalmazott, hogy rövid és középtávú terveik már egyaránt megfogalmazódtak.

A 8-as számú körzet képviselője Paláncz György újraválasztásával továbbfolytatja a már bő egy éve elkezdett munkát. Jövőbeni tervei kapcsán elhangzott, hogy mivel összetett a körzet, összetett a feladat is, így a képviselő elsőként a belvárosi részeknél a parkolás kérdésére szeretne megoldást találni, valamint a közterületek fejlesztésében újabb előrelépéseket tenni, mind a játszóterek, és mind a kültéri bútorok terén.

A két képviselő mandátumátvételével végül teljessé vált Békéscsaba képviselő-testülete, melynek alakuló ülésére november 12-én, kedden kerül majd sor.

GallériaVideó

Új hozzászólás