Idén is megrendezték a Köröstarcsai Hal- és Falunapokat

13 éve, hogy először megrendezték a Köröstarcsai Hal- és Falunapokat. A kétnapos esemény - mint mindig - idén is kellemes hangulatban telt.

13. alkalommal szervezték meg Köröstarcsán a Hal- és Falunapokat. A kétnapos rendezvény programjai több helyszínen zajlottak. Míg a községi sporttelepen labdarúgó-torna és zumba várta az érdeklődőket, addig a művelődési házban egy kiállítás megnyitón vehettek részt a festészet kedvelői, a köröstarcsai ligetben pedig a többi között hal- és tájjellegű főzőverseny zajlott.

A hal- és tájjellegű ételek főzőversenyén több visszatérő csapat is van, akik igyekeznek minden évben valami újat mutatni a zsűrinek. Volt olyan csapat, akik halbabgulyást, gombás tejszínes halat és pácolt halat készítettek.

Máté László az első falunaptól kezdve részt vesz a versenyen, többször díjazták már főztjét, ami minden évben a halászlé.

Köröstarcsán talán hagyománynak mondható, hogy a kis településen kötettett házasságok és a gyermekszületések tiszteletére fát ültetnek. Az idei hal- és falunapokon is sor került erre. Egy almafát ültettek el az esti fellépő zenekar, a Magna Cum Laude tagjaival közösen.

GallériaVideó

Új hozzászólás