A Férfi Felelősség Fája

A Férfiak Klubja Független Társadalmi szervezet új projektje országszerte A Férfi Felelősség Fájának elültetése. Az akció egyik célja a férfiak térvesztésének visszanyerése.

A Férfiak Klubja elindította faültetési misszióját. A Férfi Felelősség Fáját, többnyire diófát vagy más egyéb nemes fát ültetnek el nagy és vidéki városokban egyaránt. A klub úgy véli, hogy a XXI. századra a férfi szerepe lecsökkent annyira, hogy elegendő a munka világában helyt állniuk. Tevékenységeikkel ezen szeretnének változtatni.

Az akcióhoz Békéscsaba is csatlakozott. A város iskoláiban a lexikális tudáson túl fontos, hogy a diákok olyan ismeretekre tegyenek szert, melyeket tankönyvekből nem szerezhetnek meg, így a megyeszékhely vezetősége kiáll egy olyan cél mellett, ami a gyerekek számára hasznos lehet a jövőben.

A klub a következő generáció felelős férfivé válásához különböző programokat kínál. Rendezvények között kiemelt szerepet kapnak azok a lehetőségek, melyekben apa és fia közelebbi kapcsolatot ápolhatnak egymással. Ilyen lesz például a Kulturált apától program, melyet Békéscsabán is elindítanak majd.

Békéscsabán a Férfi Felelősség fáját, egy kőrizst az Árpád fejedelem téren helyeztek el.

GallériaVideó

Új hozzászólás