20. Békési Madzagfalvi Napokat

Immár jubileumi, 20. alkalommal rendezték meg a békési Madzagfalvi napokat, Békés legnagyobb közösségi rendezvényét. A nagyszabású esemény fő mozgatórugója a közösségépítés volt.

20 éve rendezték meg először a békési Madzagfalvi Napokat. A rendezvényen minden évben színes programokkal várják az érdeklődőket a gasztronómiai programoktól kezdve, a vásárokon át a könnyűzenei koncertekig. A fesztivál három napja alatt ebben az évben is minden korosztály találhatott szórakozási lehetőséget: a legkisebbek játszóházban, ugráló várban múlathatták az időt, az idősek pedig főzőversenyen mérhették össze tudásukat. A Madzagfalvi napok kezdetéről a főszervező beszélt stábunknak.

Minden településen igény merül fel arra, hogy saját fesztivállal mutassa be értékeit, nem volt ez másként Békésen sem. Fontos a fesztiválok közösségépítő ereje is - ez a Madzagfalvi napok esetében számos különböző programot jelent, ami helyi- és civil szervezetek közös munkájának gyümölcse. Természetesen más településekről és az ország távolabbi pontjairól is megfordulnak látogatók a 3 napos rendezvénysorozaton.

A jubileumi évben a megszokott programelemek mellett, különleges kiegészítő rendezvényekkel is készültek a szervezők.

Az esemény 3 napján minden korosztály megtalálta a neki való programot a legkisebbektől a legnagyobbakig.

GallériaVideó

Új hozzászólás