Elsőként rendezték meg a Turbó Fesztivált Gyomaendrődön

Elsőként rendezték meg a Turbó Fesztivált Gyomaendrődön. A fesztiválon a sok traktor mellett ügyességi versenyekkel BMX és tűzzsonglőr bemutatóval és számos érdekes programmal várták az idelátogatókat.

Újdonságként hatott az idén elsőként megrendezett Turbó Fesztivál Gyomaendrődön. A fesztivál napja a traktorok jegyében telt: rengeteg traktor és számos ingyenes program várta a látogatókat, akik nagy számban jelentek meg a rendezvényen.

Gyomaendrődön a fesztiváloknak már-már hagyománya van, évről évre egyre több program várja az érdeklődőket. Idén a Turbó Fesztivál öregbítette tovább a város hírnevét. Érdekes lehet a fesztivál története, hogy honnan is származott ez az ötlet.

Számos programon vehettek részt a kilátogatók. Délelőtt a kisebbek mérték össze tudásukat a gyerek pedálos traktor ügyességi versenyen, majd a közös ebéd után a felnőttek traktoros ügyességi versenye és a traktorhúzó verseny következett.

Az első alkalommal megrendezett gyomaendrődi Turbó Fesztivál remekül sikerült, számos érdeklődőt vonzott. A helyi versenyzőkön kívül érkeztek még traktorok Dévaványáról, Hunyáról, Szarvasról és Mezőtúrról is. A szervezők szeretnék, ha minden évben az aratás végeztével egy nap ne a munkáé, hanem a szórakozásé legyen a traktorosoknak és a nagy gépek szerelmeseinek egyaránt.

GallériaVideó

Új hozzászólás