XVIII. Békés Megyei Polgárőr Nap Kétegyházán

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Kétegyházán tartotta a XVIII. Békés Megyei Polgárőr Napot. A rendőrség Békés megyében is stratégiai partnerének tekinti a polgárőrséget.

A Békés Megyei Polgárőr Napon részt vett Dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint jelen voltak a Békés megyében működő rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek vezetői is. Kalcsó Istvánné, Kétegyháza Nagyközség polgármestere nyitóbeszédében kiemelte: nagy öröm volt számára a rendezvény egyik fővédnökének lenni, mert nagyra értékeli a polgárőrök munkáját.

A polgármester asszony hozzátette, hogy minden polgárőrnek jár a tisztelet, hiszen szabadidejüket feláldozva szolgálják a közösséget. Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke háláját fejezte ki a békés megyei tagoknak.

Dr. Túrós András háláját azzal indokolta, hogy a békés megyei szövetségek, tevékenységükkel országosan is hozzájárultak a szervezet fennmaradásához. Tagjai nap, mint nap a rendet, a fegyelmet és a tisztességet képviselik, példát mutatnak a többi megye önkénteseinek is. Takács Árpád Békés megyei kormánymegbízott kiemelte a polgárőrség múltját és fejlődését is.

A rendezvényen az elismerések mellett számos kísérőprogram is várta a kilátogatókat. Kipróbálhatták a többi között a készenléti rendőrség-, valamint az egyéb rendvédelmi szervek eszközeit is.

GallériaVideó

Új hozzászólás