Valóra vált egy kamasz fiú karácsonyi álma

Valóra vált egy kamasz fiú karácsonyi álma. A nehéz anyagi helyzetben lévő Boros család nagyobbik fia, Levente ajándékba kapott egy okostelefont, a családja pedig az adományozóktól egy tartós élelmiszerekből és ruhákból álló csomagot vehetett át.

Egy nehéz anyagi helyzetben élő kamasz fiú álma vált valóra. Levente már hónapok óta szorgalmasan gyűjtögette a pénzt egy mobiltelefonra, amit karácsonyra szeretett volna megkapni. A zsebpénz azonban nem gyűlt össze, az egyedülálló apuka pedig nem tudott ekkora ajándékot venni fiának. A fiú édesapja önkéntes szolgálatot is vállalt, már több éve aktív tagja a polgárőrségnek. A Békéscsabai Városi Polgárőrség karácsonyi cipős doboz akcióján hallott a fiú álmáról Dr. Ferenczi Attila, aki - amikor megtudta, hogy nem teljesült a karácsonyi álom - eldöntötte, hogy ő maga teljesíti azt.

Levente az egész akcióról semmit sem tudott, így nagyon meglepődött, amikor kibontotta az ajándékot.

Leventének van még két testvére is. A Békéscsabai Városi Polgárőrség jóvoltából ők sem maradtak ajándék nélkül, ugyanis ruhákat, tartós élelmiszert és csokoládét kaptak.

A Békéscsabai Városi Polgárőrség és a Jót tenni Alapítvány továbbra is segíti a rászoruló családokat, így továbbra is várják a felajánlásokat.

GallériaVideó

Új hozzászólás